nedeľa, júl 21. - Dániel, Daniella (hu) - Daniel (sk) 1 EUR = 325 HUF 31 °C
Mix

Rozšírená Bella reštaurácia víta leto na terase s hudbou a miešanými nápojmi

Reštaurácia, ktorá v centre Komárna otvorila svoje brány už v roku 2015, vniesla príbehy do života nejedného z návštevníkov. Reštaurácia sa počas štyroch rokov svojho pôsobenia stala jednou z najobľúbenejších v meste a na leto si pre svojich návštevníkov prichystala viacero noviniek v oblasti gastronómie, nápojov a viaceré možnosti zábavy. 

Bella reštaurácia, ktorá sa nachádza v srdci mesta, navýšila vďaka nedávnej rekonštrukcii svoje kapacity o dvojnásobok. Vďaka rozšíreniam sa reštaurácia môže pýšiť okrem hlavného jedálenského priestoru aj ďalším priestorom, ktorý je ako stvorený pre súkromné akcie ako napríklad rokovania alebo prednášky. „Podarilo sa nám vytvoriť jeden samostatný priestor, s vlastným vchodom. Technické vybavenie miestnosti umožňuje organizovanie rokovaní a konferencií, ale je tiež možné realizovať menšie svadobné hostiny alebo narodeninové oslavy. Priestor je možné prenajímať aj vrátane cateringu, či bez neho. Doteraz vedela reštaurácia Bella prijať do svojich priestorov 36 ľudí, vďaka novej miestnosti sa tento počet navýšil o ďalších 40 miest,“ prezradil manažér reštaurácie Daniel Jančík.

Reštaurácia nedávno tiež otvorila novú letnú terasu, pričom tiež v blízkej budúcnosti chystá aj ďalšie novinky. „Onedlho sa vyhotoví náš nový jedálny lístok, ktorý bude obsahovať aj ozajstné špeciality. V budúcnosti by sme chceli prispôsobiť ponuku jednotlivým sezónam, pričom by z ponuky nemali chýbať aj nové chute. V nápojovom lístku tiež chystáme isté zmeny, pričom by sme chceli klásť väčší dôraz na vína. V letnom období chystáme tiež rôzne hudobné akcie, počas ktorých sa hostia môžu osviežiť miešanými nápojmi. O ich prípravu sa postará barman priamo na terase,“ priblížil novinky manažér.

Veľmi obľúbené sú tiež ochutnávky alkoholických nápojov, ktoré sa vo večerných hodinách organizujú v priestoroch reštaurácie a sú sprevádzané delikatesami z ponuky podniku. „Naše ochutnávky destilátov a vín sú bez výnimky obsadené do posledného miesta, takže predbežná rezervácia na takúto akciu je nevyhnutná. Výnimočnosťou je tiež skutočnosť, že počas ochutnávky môžu návštevníci zažívať aj kulinársky zážitok štvor alebo päť chodového menu,“ prezradil tajomstvá výnimočných nocí Daniel Jančík.

Nad reštauráciou sa aj naďalej nachádza penzión, kde si turisti môžu oddýchnuť po náročnom dni a načerpať sily na ďalší deň. „Penziónová časť pozostáva z troch dvojlôžkových izieb (s možnosťou prístelky) a jedného štvormiestneho apartmánu, ku ktorému okrem dvoch izieb prislúcha aj malebná terasa,“ povedal na záver manažér reštaurácie Bella.

FEL