Video 2014. 12. 17.

Video: Buďte viac sexi s triedou A!

Krásne, novučičké vozidlá odparkované pri hlavnej ceste Nové Zámky – Komárno, usmievavý a priateľský personál. Autosalónom Mercedes-Benz v Nových Zámkoch na Komárňanskej ceste nás sprevádzal jeho riaditeľ Robertom Zauko.

Autosalón Mercedes-Benz je už jednou ikonou v Nových Zámkoch. Firmu založili v roku 1998 a odvtedy zabezpečuje autorizovaný servis a predaj vozidiel známej značky automobilov. Autosalón víta zákazníkov od roku 2000. Doteraz si tu našlo svoje osobné, či úžitkové autíčko viac ako tisíc zákazníkov, ďalšie tisíce tešil kvalitný servis. Od roku 2004 prevádzkujú špecializovaný predaj luxusných jazdených vozidiel, prostredníctvom ktorého dostali k novým majiteľov viac než tisíc vozidiel. „Naša filozofia spočíva v poskytovaní kvalitných produktov v spojení s kvalitnými službami. Najväčší dôraz kladieme na spokojnosť našich zákazníkov. Skvelým ocenením našej práce je prestížna euróspa cena zákazníckej spokojnosti CSI Award 2008, ktorú sme získali,” vraví Robert Zauko.

Novozámocký autosalón pripravil pre svojich zákazníkov veľmi lákavú akciu na Mercedes triedy A, ktorá potrvá do 31. decembra tohto roku. „Bežná katalógová cena tohto vozidla je 23.600 eur, ale do konca roka majú naši potencionálni zákazníci možnosť získať sexi ikonu Mercedes-Benz A 180 s benzínovým motorom už za 19.999 eur a Mercedes-Benz A 160 CDI za 20.999 eur. Akcia sa vzťahuje na vozidlá objednané do 31. decembra. Máme slušné skladové zásoby, a tak si nové auto môže kupujúci zabaliť už pod stromček,” prezrádza R. Zauko.

Okrem kompletne vybaveného auta s motorom 1.6 turbo 122 koní so 6-stupňovou prevodovkou sa vo vozidle nachádza bluetoothové rádio, či protikolízny radar. „Auto má veľmi bohatú výbavu. Naša ponuka je zaujímavá aj vďaka službám, ktoré k autu dostane,“ vraví riaditeľ autosalónu a prezrádza, že ku každému automobilu značky Mercedes dostane zákazník aj balík starostlivosti, alebo údržby na šesť rokov alebo do 160 tisíc kilometrov. V tomto balíku nájdete všetky predpísané úkony, ktoré si auto pýta. Ročné olejové servisy, filtre, stierače, palivové filtre a tiež cenu práce. V cene vozidla dostanú zákazníci aj balík bezplatného zákonného a havarijného poistenia na tri roky, možnosť predĺženia záruky s produktom Záruka MBSK+ až na 6 rokov alebo do 160 tisíc kilometrov.

Pre Mercedes triedy A sú dostupné aj alternatívne benefity, ako napríklad výhodné financovanie na tretiny bez navýšenia (so spracovateľským poplatkom 1%), balík výbavy v hodnote 900 eur s DPH v cene vozidla, predĺžená Záruka MBSK+ 12 mesiacov alebo do 100 000 kilometrov. „Trieda A je teraz dostupnou aj pre tých, ktorí majú na kúpu nového vozidla menej financií. Majiteľ si môže zvážiť, že cena jeho auta nie je len to, čo ho to auto skutočne stojí. Veď za auto zaplatí kúpnu cenu, poistí ho, servisuje, tankuje a potom ho časom predá ako mínusovú položku,“ vysvetľuje R. Zauko. „V prípade, že si to všetko zrítame, s touto akčnou ponukou na Mercedes triedy A vieme konkurovať autám, ktoré majú dnes cenníkovú cenu okolo 13 tisíc eur, čiže úplne bežným autám nižšej strednej triedy,” dodáva.

Veľkosť auta dodáva rázvor kolies, čiže vzdialenosť medzi predným a zadným kolesom. Trieda A má rázvor kolies na úrovni predchádzajúcej generácie Volkswagen Passat. Ačko teda nie je malé auto, no pre svoj športový dizajn, sa zdá byť menšie. Samozrejme, boli sme zvedaví aj na spôsoby financovania kúpy nového vozidla. „Financovanie môžeme ušiť úplne na mieru zákazníka, čiže závisí len od klienta, aký model auta si vyberie. Ponúkame možnosti od úveru cez lízing na 4 – 5 rokov a za výhodných podmienok s tým, že poistenie už je v cene vozidla. Peňaženku tak výdavky na poistenie už nezaťažia,” približuje výhody financovania.

Pri autosalóne Mercedes-Benz sa nachádza aj servis. O čase a dátume plánovaného servisu sa tu snažia so zákazníkom vopred dohodnúť. V prípade, že ide o väčší servis, ktorý môže trvať aj pár dní, svojim zákazníkom poskytujú náhradné auto.

Okrem vyššie spomínaných akčných ponúk, nájdete v novozámockom autosalóne Mercedes-Benz aj na iné modely s výhodnou cenou: „Samozrejme, naša akčná ponuka nekončí pri Mercedesoch triedy A. Máme aj ďalšie veľmi dobré akcie, ktoré sa dajú nájsť aj na našej internetovej stránke mobi.mercedes-benz.sk/zvyhodnenia.“ Okrem Ačka tak beží akcia aj na ostatné modely, ako napríklad na novú triedu B, alebo novú triedu C na tretinové financovanie bez navýšenia, s predĺženým poistením a zárukou na 4 roky. Takisto pri triede C a E. Nájdete tu tiež zľavu 5 tisíc eur na modely M a GLK.

Komárňanská cesta 100
940 64 Nové Zámky
Predaj a servis:
+421 35 64321 13
motorcarnz@motor-car.sk
www.mercedesnz.sk

merci-(6-of-7)