Mesto 2014. 10. 27.

"Popísaný" Czíria vraj našiel vinníka poškodených bilbordov

Špinavá kampaň pokračuje. Kandidát na primátora za volebnú koalíciu SMK – Most-Híd Czíria Attila má vraj dôkazy voči členovi volebného tímu sympatizantovi protikandidáta. Ide o komárňanského podnikateľa, ktorý podporuje odídenca z SMK Lászlóa Stubendeka.

Páchateľ mal podľa A. Czíriu po nociach poškodzovať bilbordy s jeho podobizňou. „Popísaný“ kandidát na primátora vraj strávil noc na polícii a vo veci vypovedal. Správu na Facebooku zverejnil až v pondelok poobede.

Podľa jeho slov ho v nedeľu okolo polnoci zalarmovali, že niekto poškodzuje stranícke bilbordy. Kandidát na primátora na miesto činu dobehol a domnelého páchateľa odfotografoval. Na svojom Facebookovom profile potom zverejnil koláž fotografii. Podľa nej je vraj jasné, že páchateľom je istý podnikateľ, ktorý sa podieľa na kampani protikandidáta L. Stubendeka. Ten sa voči obvineniam okamžite ohradil prostredníctvom svojho facebookového účtu. 

//

Czíria Attila je spoločným kandidátom strán SMK a Most-Híd, pričom jeho protikandidát Stubendek László vzišiel tiež zo strany SMK. Problém popisovania bilbordov v Komárne rozdeľoval tieto strany aj pred voľbami do NR SR v roku 2011. Predseda poškodenej strany Most-Híd bol vtedy presvedčený, že nápisy ZRADCOVIA mali na svedomí práve ľudia z prostredia SMK.

Koláž Czíriu Attilu.
Koláž Czíriu Attilu.