Mesto 2014. 11. 13.

V Komárne otvorili nový autosalón a servis

Pred pár dňami sa otvorili brány nového značkového autosalónu a servisu Mitsubishi na Bratislavskej ceste, vedľa čerpacej stanice HOFFER. Ako je známe, František Hoffer a Kornél Hoffer už 16 rokov prevádzkujú autosalón. Najprv distribuovali značku Daewoo, potom Chevrolet. Na jeseň tohto roku sa rozhodli pre zmenu. O dôvodoch zmeny, o novej značke a o plánovaných akciách sme sa pýtali majiteľov.

Z akého dôvodu ste sa rozhodli pre distribúciu značky Mitsubishi?

V decembri roku 2013 sme prijali ľútosťou a prekvapila nás správa od Chevrolet, že opúšťa celý európsky trh. Skladové zásoby sme predali, ale nové modely sme už nevedeli objednať. Chcel by som upokojiť majiteľov áut značky, že servis ich áut a zabezpečenie náhradných diel naďalej zabezpečujeme, náš značkový servis nerušene funguje ďalej. Vráťme sa ale k pôvodnej otázke. Po oznámení o opustení trhu značkou Chevrolet sme sa spojili s distribútorom značka Mitsubishi a úspešnosť rokovaní potvrdzuje, že pred pár dňami sme otvorili náš nový autosalón. Mitsubishi všetky svoje vozidlá vyrába v Japonsku. V našom salóne ponúkame všetky modely od mestských áut až po terénne, ponúkame rôzne typy s rôznymi výbavami. O cenách môžeme povedať, že sú pre zákazníkov prijateľné.

Akými ďalšími službami čakáte zákazníkov?

Všetkým novým a starým majiteľom motorových vozidiel značky Mitsubishi darujeme tankovaciu kartu, s ktorou môžu svoje auto natankovať so zľavou. V našom servise opravujeme všetky značky motorových vozidiel a ku každému typu zabezpečíme aj potrebné náhradné diely.

Srdečne očakávame všetkých našich starých a nových zákazníkov!

HOFFER, s.r.o., Bratislavská 1798, 945 01  Komárno
tel.: 035 7740 522, mail: hoffer@hoffer.sk, mitsubishi@hoffer.sk
www.hoffer.sk

mitsu