Mesto 2013. 12. 09.

Predvianočné prekvapenie pre neurologických pacientov

Všeobecná nemocnica Komárno chystá pre neurologických pacientov predvianočné prekvapenie. Neurologická ambulancia nemocnice sa presťahuje do nových priestorov.

Nová ambulancia sa bude od 16. decembra nachádzať v budove bývalého ušno-nosno-krčného (ORL) oddelenia na prvom poschodí. Lekári budú svojim pacientom k dispozícii tak ako doteraz.

Neurologická ambulancia bola doteraz umiestnená v zadnej časti areálu nemocnice na prvom poschodí budovy infekčného pavilónu. Teraz bude ambulancia len 150 metrov od vstupu do nemocnice. Nemocnica ukončila rekonštrukciu poschodia v máji tohto roku, čím pre pacientov pripravila príjemné a moderné prostredie s bezbariérovým prístupom.

Do nových priestorov sa presťahuje neurologická ambulancia a ambulancia detskej neurológie, zatiaľ čo ambulancia ústavnej pohotovostnej služby a príjmová ambulancia oddelenia zostane v starých priestoroch hneď pri lôžkovom oddelení. Presťahovaním ambulancie do nových priestorov
sa zvýši komfort pacientov.

V súčasnosti sa príjmová ambulancia neurologického oddelenia nachádza v rovnakých priestoroch ako neurologická ambulancia pre plánovaných pacientov. Stávalo sa, že objednaní pacienti museli čakať, kým vyšetrili akútnych pacientov.
Teraz budú ambulancie oddelené. Akútni pacienti budú aj naďalej ošetrovaní v priestoroch pri oddelení, zatiaľ čo plánované vyšetrenia budú vykonávané v novej ambulancii.

(zdroj: sme.sk, ilustračné foto)