Šport 2014. 03. 13.

Volejbalisti VK Spartak Komárno pokračujú boje v play-off

Volejbalisti VK Spartak Komárno v záverečnom kole bojov dolnej skupiny extraligy o 7.-9. miesto odohrali úspešný odvetný zápas na palubovke VKM Stará Ľubovňa. Tento zápas bol obzvlášť dôležitý pre Komárňanov. S výborným výkonom potešili svojich fanúšikov až dvakrát. Toto víťazstvo rozhodlo o tom, že komárňanské mužstvo aj budúcu sezónu bude hrať extraligu.

Po skončení bojov v dolnej skupine, Komárňanov čaká ťažká úloha. V pokračovaní play-off za súpera majú družstvo VK Chemes Humenné, ktoré je nielen najlepším tímom Slovenska, ale má čerstvo vybojovanú bronzovú medailu v Stredoeurópskej volejbalovej lige.

Komárňanskú športovú verejnosť čaká ozajstná volejbalová lahôdka“ – prezradil nám Edmund Németh, tréner VK Spartak. Opýtali sme sa ho na pokračovanie v play-off: „Mám veľkú radosť z toho, že mužstvo vybojovalo účasť v extralige aj na budúcu sezónu. Splnili sme náš základný cieľ. Teraz už každý jeden ďalší zápas znamená niečo navyše. Chlapom som povedal, keď nemáme čo stratiť, tak vydajme zo seba všetko. Od každého očakávam zodpovedný prístup i výkon. Našich fanúšikov žiadam, aby prišli na zápasy v čo najväčšom počte. V bojoch proti jednému z najlepších tímov Strednej Európy, potrebujeme ich podporu“ -uzavrel tréner Komárna.

Program štvrťfinálových stretnutí VK Spartak Komárno:

VK Chemes Humenné vs VK Spartak Komárno, Humenné, 15. marca 2014, sobota, o 18.00 hod.
VK Spartak Komárno vs VK Chemes Humenné, Komárno, 18. marca 2014, utorok, o 18.00 hod.
VK Chemes Humenné vs VK Spartak Komárno, Humenné, 21. marca 2014, piatok, o 18.00 hod.
VK Spartak Komárno vs VK Chemes Humenné, Komárno, 23. marca 2014, nedeľa, o 18.00 hod.
VK Chemes Humenné vs VK Spartak Komárno, Humenné, 26. marca 2014, streda, o 18.00 hod.

Štvrťfinálová séria sa hraje na tri víťazné stretnutia.

(foto: facebook VK Spartak)