Kultúra 2014. 02. 25.

Zobuď sa Komárno! Prichádza Wake Up 3!

V sobotu večer 22. marca 2014 sa Športová hala v Komárne stane už po tretí raz dejiskom fenomenálnej megapárty. Akcia Wake Up 3 sa už tradične uskutoční v duchu lokalpatriotizmu a dobročinnosti.

Ide pritom o naozaj výnimočnú párty! Usporiadatelia, účinkujúci i sponzori sú všetci Komárňania. Okrem miestnych DJs obohatí program aj živá hudba v sprievode saxofónu, conga a gitary, neobvyklé vystúpenia profesionálnych tanečníkov a svetelná i zvuková show. Športová hala sa zmení na nepoznanie. Miestne kluby a bary budú počas párty zatvorené a presťahujú svoje prevádzky do športovej haly. Každý si tak nájde občerstvenie podľa svojej chuti.

Cieľom usporiadateľov je nielen zabávať, ale aj konať dobro. Prvé dva ročníky akcie boli veľkým úspechom. Pred dvoma rokmi sme zo získaných financií zakúpili hrací hrad pre detské ihrisko v parku Anglia a vlani sme finančne podporili jeden deň Komárňanských dní, vrátane detských programov. Cieľ dobročinnosti pre tento rok zatiaľ nebol určený.

Usporiadatelia sľubujú, že tretí ročník prevýši všetko, čo tu bolo doteraz. Kto sa zúčastní, môže sa zabávať až do rána s dobrým pocitom, že pritom prispel na dobrú vec. Taká párty je ozaj len v Komárne!

Vstupenky v cene 5 € v predpredaji môžete zakúpiť v Le Rouge Caffe a v špecializovanej predajni na počítače Reboot.

Wake 2