Mesto 2014. 05. 21.

SWANFORMER priniesol radosť do materskej školy

Deti v Materskej škole Lodná v Komárne čakalo v pondelok prekvapenie. Prišiel k nim SWANFORMER a priniesol radosť a dobrú náladu. Šikovné deti SWANFORMEROVI zarecitovali a zaspievali, za čo dostali malú odmenu v podobe omaľovánok. A to nebolo jediné prekvapenie. Keďže deti radi pozerajú rozprávky, venoval im SWAFORMER aj nový LCD televízor, aby mali spoločne viac zábavy z pozerania televízie.

robot 44

SWANFORMER sa nepriamo dostal do povedomia obyvateľov Komárna už pred pár dňami, kedy mesto zaplavili zarámované zrniace obrazy s otázkou „Hľadáte ten správny obraz?“ Tento atypický formát nahradili staré CRT televízory, v ktorých už SWANFORMER priamo vyzýva obyvateľov aby sa prepli na zábavu a ponúka im balík optického internetu s rýchlosťou 100 Mbit/s a televíziu s viac ako 45 TV kanálmi za 12,99 EUR mesačne. Súčasťou balíka je bezplatné používanie služby TV archív po dobu 3 mesiacov.

robot 33SWANFORMER do nášho mesta rozhodne neprišiel s prázdnymi rukami. Potešil deti a teraz chce priniesť radosť a zábavu aj ostatným.

Spoločnosť SWAN poskytuje telekomunikačné služby pod značkou SWAN MULTIMEDIA. SWAN CENTRUM v Komárne nájdete na Vnútornej Okružnej 49. Informácie o produktoch si môžete pozrieť aj na internetovej stránke www.swan.sk .

robot 22