Šport 2013. 10. 24.

KFC bojovalo do konca a prinieslo si tri body

Futbalisti Komárna prehrávali ešte v 86. minúte 1:2. Zo záverečných minút však vydolovali dva góly a ostali tak na čele tabuľky. 

V 4. min strela domáceho Kašubu mierila ešte vedľa a v 9. min po narážačke Szórád umiestnenou strelou k žrdi dostal hostí do vedenia. Domáci sa nezľakli a v 11. min Sádecký tesne minul bránu. V 19. min po centri Sádeckého Kašuba peknou hlavičkou z päťky vyrovnal. Szabó v 36. min sám prenikol domácou obranou, ale Zdurienčík si s jeho strelou poradil. V závere polčasu mali domáci niekoľko možností na vedúci gól, ale nepodarilo sa im to.

V 46. min prenikol do šestnástky Sádecký, kde bol faulovaný a Kašuba s prehľadom premenil jedenástku. V 50. min faulovali hostia pred šestnástkou a priamy kop Hájka skončil tesne vedľa brány Komárna. V 60. min založil protiútok Vaštík, ale Sádecký prestrelil. V 82. min po rohu výborne zasiahol Zdurienčík, keď nohou vykopol strelu útočníka hostí. O tri minúty sa situácia opakovala, ale po skrumáži si v 86. min domáci dali nešťastný vlastný gól. Túžba hostí vyhrať sa saj so šťastím naplnila, keď v 90. min brankárom vyrazenú strelu dorazil do siete Kóša.

TJ Partizán Domaniža – KFC Komárno 2:3 (1:1)
Góly: 19. a 46. (11 m) Kašuba – 9. Szórád, 86. vlastný, 90. Kóša. R Z. Fehér,
120 divákov.

kfc po 12 koleTEXT: sme.sk
FOTO: Ilustračné, František Kecskés