Mesto 2013. 02. 16.

Gašparovič s Čaplovičom otvorili Olymp Center bratov Riszdorferovcov

Bratia Riszdorferovci slávnostne otvorili v sobotu o 9:00 centrum voľného času, prítomní boli predstavitelia mesta, no aj minister Čaplovič a prezident SR Ivan Gašparovič. 

Prezident SR, bratia Riszdorferovci, minister školstva a primátor Komárna.
Prezident SR, bratia Riszdorferovci, minister školstva a primátor Komárna. foto: jjm

Centrum voľného času, ktoré v sobotu doobeda slávnostne otvorili, chce osloviť celú rodinu. „Je tu fitnes centrum, je tu Jump Land a je tu wellness zóna, sú tu vizážistky, takže vlastne celá rodina si nájde tú svoju aktivitu,“ povedal Michal Riszdorfer. Ako dodal, areál ešte nie je úplne pripravený. Doteraz si práce počas siedmich mesiacov vyžiadali náklady 850.000 eur, dostavanie wellnes časti bude potrebovať ďalšie investície.

Obaja štátnici ocenili bratov nielen za ich súčasnú aktivitu, ale aj predchádzajúce športové úspechy. „Športovci, ktorí zvyčajne končia, majú problém, čo ďalej so životom. Títo dvaja majú svoj cieľ, aj potom, keď nebudú aktívni športovci a tento cieľ je niečo, čo bude slúžiť každému, ktorý bude mať záujem starať sa o svoje zdravie, svoje telo a ktorí budú chcieť stráviť svoj voľný čas v príjemnom prostredí,“ povedal v otváracom prejave Gašparovič.

Po prestrihnutí pásky nasledovala krátka exkurzia, a občerstvenie. Prezident najprv zdvorilo odmietol pripravený guláš so slovami, že neobľubuje srnčie mäso. Po uistení, že v skutočnosti ide o guláš sumčí ale ochutnal.  Následne sa prezident, minister, primátor a legendy slovenskej kanoistiky odobrali diskutovať za zatvorené dvere.

Klikni SEM pre video Olym Center: JUMPLAND

 

Fotogaléria:

[justified_image_grid preset=5 row_height=100 max_rows=0]