Mix 2014. 12. 08.

Vyhraj bestseller Doktor Spánok od Stephena Kinga

Kníhkupectvo Diderot spolu s redakciou Ahoj Komárno pokračuje v súťaži spojenej so žrebovaním o hodnotnú cenu. Vyhrať môžete knihu od spisovateľa s neskutočnou fantáziou, ktorý nás dokáže každým svojím románom znova a znova prekvapiť.

Od roku 1974, keď King vydal svoju prvotinu Carrie, toho napísal už viac než dosť, ale nikdy nie na úkor kvality! Majster horroru prináša svoje nové majstrovské dielo , knihu Doktor Spánok, ktorá nadväzuje na jeho svetoznámy román Žiarenie. Dannyho Torrancea poznáme už z tejto knihy, ako malého chlapca, ktorý len o vlások unikol smrti z rúk vlastného otca. Stal sa z neho muž, ale vďaka traume z detstva sa stal alkoholikom. Má nadprirodzené schopnosti, ktoré využíva v hospici – pomáha umierajúcim pri prechode na „druhý breh“…Odtiaľ dostáva prezývku Doktor Spánok. Vracia sa na miesto hotela Pekná vyhliadka, aby skoncoval s démonmi, ktorí sa chcú zmocniť energie – „ žiarenia“ , s démonmi, ktorí na svoju existenciu potrebujú energiu detí a ktorí aj jeho samého zbavujú zdravého rozumu… Toľko v skratke, v románe sa toho udeje podstatne viac, takže hrajte a vyhrajte…

Podmienky účasti v súťaži: Každý, kto k tomuto článku pridá krátky koment, bude automaticky zaradený do žrebovania. Súťaž trvá do konca týždňa a žrebovanie sa uskutoční v pondelok 15. 12. 2014 v dopoludnajších hodinách v kníhkupectve Diderot. Štastného výhercu vyrozumieme, svoju výhru si bude môcť prevziať osobne v kníhkupectve.

Kníhkupcetvo Diderot v Komárne nájdete na Tržničnom námestí oproti soche sv. Štefana. Disponuje širokým sortimentom slovenských, maďarských i cudzojazyčných kníh. Od najmenšieho až po toho najstaršieho si tu každý nájde knižku podľa záujmu.. Kníhkupectvo prevádzkuje svoju obchodnú činnosť aj cez internetový portál www.diderot.sk. Vyberiete si knihu z pohodlia domova a zvolíte podľa vlastného uváženia možnosť osobného odberu alebo dobierky.

Prajeme Vám veľa šťastia v súťaži a príjemné hodiny strávené čítaním!
V našej spoločnej akcii budeme pokračovať o týždeň, sledujte preto pozorne stránky nášho portálu.
Ďakujeme!